Grintweg fair

Grintwegfair
Wat was het een mooie dag, de Grintwegfair op zaterdag 18 juni.
We kunnen terugkijken op een prachtige, warme en geslaagde dag. En wat zijn we veel mensen dankbaar.
Jankees en Lennie Hieftje voor het beschikbaar stellen van het ruime terrein, hun gastvrijheid, meedenken, samenwerken hebben we erg gewaardeerd. Ook alle vrijwilligers die ons hielpen met het opbouwen van de markt, de nachtwacht, de vrijwilligers tijdens de markt en de vele helpers voor het afbreken willen we bedanken. Wat staan er altijd weer veel vrijwilligers klaar om ons te helpen, ook hierin voelen we veel waardering en steun voor ons werk. Ook een woord van dank aan de opbodcommissie; Henri, Arjan en Willem, bedankt voor jullie enorme inzet en het samenstellen van de prachtige lijst met opboditems, en het verkoop hiervan. Ook alle ondernemers die een opboditem hebben gesponsord, of waarop we een beroep mochten doen voor een financiële bijdrage of levering van cateringproducten, materiaal of een dienst, bedankt. Wat zijn we elke keer weer blij met jullie steun.
En natuurlijk iedereen die de markt heeft bezocht, hartelijk bedankt! Wat fijn om zo samen met elkaar deze dag te hebben kunnen beleven en de samenbinding vanuit de gemeente hebben gevoeld. De vele positieve reacties hebben ons goed gedaan.
We zijn nog druk met het de administratieve afhandeling van alle inkomsten en uitgaven, dus de opbrengst is nog niet bekend. Die hopen we binnenkort te kunnen vermelden